Winterarrangement 2022/2023

Uitwaaien en relaxen in Zeeland

In de wintermaanden keert de rust weer wat terug in Zeeland en is het een ideale plek om de drukte van alledag achter u te laten. Bed & Bike De Dorsvloer is centraal gelegen in Domburg en u loopt zo het strand op voor een ontspannen wandeling.

Fietsen in Zeeland

Fietsen kan altijd! Ook in de winter. Bij een verblijf bij De Dorsvloer zijn de fietsen inbegrepen en maakt u dus makkelijk een mooie tocht over Walcheren. Lekker actief bezig zijn, houdt u warm en krijgt u het toch iets te koud, dan stopt u natuurlijk even voor een warme choco!

Bed Bike de Dorsvloer in Domburg Naar Zeeland Dorsvloer HR 25 Zeayou zeeland landelijk fietsen Ontbijt pakket

Het winterarrangement 2022/2023 is inclusief:

  • 4x overnachting op onze B&B
  • 4 x ontbijtpakket
  • Fietshuur

Prijs:

Reserveert u dit arrangement dan betaalt u slechts € 129,00 per persoon. Deze prijs is geldig o.b.v. twee personen per kamer met aankomst op zondag of maandag van 13 november tot 20 december 2022 en 8 januari tot 31 januari 2023. Uiteraard o.b.v. beschikbaarheid en feestdagen en vakanties uitgezonderd.

Extra informatie:

Dit arrangement is uitsluitend via e-mail te reserveren. Geef in uw e-mail o.v.v. Dorsvloer - winterarrangement de gewenste verblijfsdata en uw gegevens (naam, adres en telefoonnummer) door. Kunnen wij uw aanvraag reserveren, dan ontvangt u automatisch een bevestiging. Heeft u nog vragen over het arrangement, dan kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen: + 31 (0) 118 58 22 06.


Stuur ons direct een e-mail

Zeayou Zeeland