Bekijk & boek ons Vroegboek Arrangement Winter en profiteer van deze korting.

Vroegboek Arrangement winter 2021/2022

Vroegboekkorting voor de wintermaanden

Boek nu alvast ons Vroegboek Arrangement Winter voor de maanden november en december 2021 en januari, februari en maart 2022. U profiteert dan vaneen aantrekkelijke vroegboekkorting!

Uitwaaien en relaxen in Zeeland

In de wintermaanden keert de rust weer wat terug in Zeeland en is het een ideale plek om de drukte van alledag achter u te laten. Bed & Bike De Dorsvloer is centraal gelegen in Domburg en u loopt zo het strand op voor een ontspannen wandeling.

Fietsen in Zeeland

Fietsen kan altijd! Ook in de winter. Bij een verblijf bij De Dorsvloer zijn de fietsen inbegrepen en maakt u dus makkelijk een mooie tocht over Walcheren. Lekker actief bezig zijn, houdt u warm en krijgt u het toch iets te koud, dan stopt u natuurlijk even voor een warme choco!

Bed Bike de Dorsvloer in Domburg Naar Zeeland Dorsvloer HR 25 Zeayou zeeland landelijk fietsen Ontbijt pakket

Het Vroegboek Arrangement Winter 2021/2022 is inclusief:

  • 4x overnachting
  • 4 x ontbijt
  • Fietshuur

Prijs:

Reserveert u dit arrangement vóór 15 oktober 2021 dan profiteert u van een vroegboekkorting en betaalt u slechts € 125,00 per persoon. Deze prijs is geldig o.b.v. twee personen per kamer met aankomst op zondag of maandag van 15 november 2021 tot 31 maart 2022. Uiteraard o.b.v. beschikbaarheid en feestdagen en vakanties uitgezonderd.

Extra informatie:

Dit arrangement is uitsluitend via e-mail te reserveren. Geef in uw e-mail o.v.v. Dorsvloer - vroegboekactie de gewenste verblijfsdata en uw gegevens (naam, adres en telefoonnummer) door. Kunnen wij uw aanvraag reserveren, dan ontvangt u automatisch een bevestiging. Heeft u nog vragen over het arrangement, dan kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen: + 31 (0) 118 58 22 06.

Voor dit Vroegboek Arrangement Winter 2021/2022 is slechts een beperkt aantal kamers per dag beschikbaar, dus wees er snel bij. Op = op!

Na 15 oktober 2021 kunt u uiteraard nog steeds een midweek in de wintermaanden reserveren. Dit kan dan tegen de reguliere tarieven via onze website.

Profiteer van de vroegboekkorting en stuur ons direct een e-mail

Zeayou Zeeland