Het Kaslokaal

De Kas

Kom binnen in Het Kaslokaal! In deze voormalige tuinderskas, die we hebben omgetoverd tot een sfeervolle theetuin, voel je je direct thuis. Neem met elkaar de tijd en geniet van wat wij je te bieden hebben: huisgemaakte taart en lunch, koffie van De Zeeuwse Branding en verse thee. Wat we in de theetuin maken, komt zo veel mogelijk uit de kas, de tuin en de omgeving. In Het Kaslokaal proef je Zeeland.

De Tuin

Achter de kas ligt een heerlijk beschutte tuin, die elk seizoen een andere sfeer toont. Zodra de zon schijnt, is het hier goed vertoeven. Er is genoeg plek om te genieten van het menu van Het Kaslokaal – met een smaakvol biertje of een wijntje, of onze home made lemonade! Maak een wandeling door de tuin, ontdek wat die te bieden heeft en laat je verrassen. Voor de kleintjes is er volop plezier in de houten speelhuisjes en op de schommel voelt iedereen zich vrij! In Het Kaslokaal is iedereen welkom.

By Ann Photography 107 By Ann Photography 101 By Ann Photography 70 By Ann Photography 60

De Winkel

Jungle Books is de groene cadeauwinkel van Het Kaslokaal. Je vindt er allerlei leuks!
De basis bestaat uit planten en boeken, zoals de naam al zegt. Dit vullen we aan met huisgemaakte producten, lekkers van lokale ondernemers en familievriendelijke cadeaus.

We letten erop dat de producten in onze winkel een eerlijk verhaal vertellen: waar komt het vandaan en door wie wordt het gemaakt? Het liefst dichtbij of onder goede omstandigheden. Deze verhalen delen we graag met je!

By Ann Photography 75 By Ann Photography 62 By Ann Photography 48

Klik hier voor meer informatie over het kaslokaal!

Zeayou Zeeland