Fietsen in Zeeland

Zeeland is heerlijk om te fietsen!

Fietsen over dijken, langs het water en door de polders. Al fietsend ontdekt u hier prachtige duinlandschappen, rustgevende bossen, schorren en slikken en eindeloos uitstrekkende polders. Onderweg is ook veel cultuurhistorie terug te zien in het Zeeuwse Landschap vanwege de lange strijd tegen het water. De vele fietspaden en landweggetjes bieden u een gevarieerd uitzicht en u fietst door karakteristieke gemoedelijke dorpjes. Vanwege deze fietspaden is fietsen hier ook vooral veilig om samen of met het hele gezin te genieten en te ontdekken.

E-Bikes huren

Bij Hotel Bommeljé in Domburg, het Strandhotel in Zoutelande en Cityhotel Wood in Middelburg kunt u genieten van het gemak en plezier van het verkennen van de omgeving op een luxe Tenway eBike. Voor slechts 27,50 euro per eBike per dag kunt u op avontuur gaan en de bezienswaardigheden in de buurt verkennen.

Ook als u verblijft in één van onze andere accommodaties, bent u van harte welkom om hier een eBike te huren en Zeeland te verkennen.

Onze tip:

Neem bij het samenstellen van uw fietsroute zeker ook een moment om één van de lokale bedrijven te bezoeken. Op Walcheren vindt u kaasboerderijen, pluktuinen, verschillende boerderij- en landwinkels en een ijsboerderij. Vaak kunt u hier een kijkje nemen, iets te drinken nuttigen en even uitrusten. Koop vooral ook iets lekkers uit onze streek voor thuis! Zo geniet u ook thuis nog van uw vakantie in Zeeland.

Zeayou Zeeland