Praktische informatie

Deze B&B mét een extra is van oudsher een boerderij waarbij details van de voormalige schuur op subtiele manier in ere zijn gehouden. Zo ziet u in de gezamenlijke living de prachtige hoge balkenplafonds. Door de vele ramen en het lichte kleurgebruik heerst er een oase van rust als u binnenstapt. Laat de vakantie maar beginnen!

U komt binnen in het gezamenlijke woon- en keukengedeelte. De ruime zithoek, moderne en luxe keuken en de ruimte valt gelijk op. De keuken is voorzien van alle gemakken, inclusief kookeiland, vaatwasser combi-oven. Aan alles is gedacht om het u zo comfortabel mogelijk te maken tijdens uw verblijf in deze B&B in Domburg.

Kamer Dorsvloer in Domburg Dorsvloer doorkijk Bed Bike de Dorsvloer in Domburg Dorsvloer Bed Bike in Domburg

Voorafgaand aan uw verblijf

Reserveren

Fijn weetje; boeken via onze website is altijd goedkoper dan via een online boekingsagent. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor aanbiedingen, promoties en kortingscodes.

Meer informatie vindt u op onze pagina met Algemene voorwaarden.

Toegankelijkheid

Bed & Bike De Dorsvloer is een oude boerderij en de kamers zijn gelegen op de begane grond. Met kamernamen als haver, tarwe, gerst en maïs past dit bij de naam van de oude boerderij. Het appartement in onze B&B, ook met een bijpassende naam “Rogge” is eveneens gelegen op de begane grond en heeft een eigen terras.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in Bed & Bike De Dorsvloer. Wilt u de hond toch graag meenemen naar Zeeland? Neemt u dan eens een kijkje bij onze Zeayou Zeeland Appartementen, waarbij de meeste de hond ook welkom is.

Kinderen

Ook voor kinderen is deze Bed & Bike niet geschikt. Natuurlijk snappen wij dat u samen met de kinderen wilt genieten van een fijne vakantie in Domburg. Misschien dat één van onze andere accommodaties geschikt is? In zowel Hotel Bommeljé en Mezger Lodges bieden wij familiekamers aan. Liever wat meer plek voor uzelf en uw gezin? Dan is wellicht één van de Zeayou Zeeland Appartementen een idee!

Extra bed

Het plaatsen van een extra bed in de kamers of appartementen is niet mogelijk.

Bekijk hier onze Zeayou Appartementen

Tijdens uw verblijf

Parkeren

U kunt parkeren vanaf de dag van aankomst 15.00 uur bij B&B de Dorsvloer. Let op: parkeren is op eigen risico.

Fietsenstalling

Bij een verblijf is het gebruik van onze fietsen inbegrepen. Deze staan voor u klaar bij de B&B. Neemt u zelf de fiets mee? Dan kunt u deze kwijt in dezelfde overkapte fietsenstalling.

In- en uitchecken

U kunt vanaf 15:00 uur inchecken..
Op de dag van vertrek vragen wij u om uiterlijk 10:00 uur uit te checken.

Guestkey

Op de dag van aankomst ontvangt u een e-mail van ons met daarin een link naar onze "Guestkey". Hiermee kunt u met uw smartphone digitaal de deuren openen. Tevens vindt u hier de verdere informatie voor tijdens uw verblijf. En uiteraard ook de toegang tot onze gratis Wi-Fi.

Aankomst

U kijkt uit naar een fijn en onbezorgd verblijf en we zorgen ervoor dat uw kamer bij aankomst perfect in orde is. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan kunt u bij de receptie van onze Mezger Lodges(+31 118 582 206) terecht. Een probleem of klacht vernemen wij graag direct tijdens het verblijf zodat we u tijdens het verblijf nog van dienst kunnen zijn.
Een eerlijke review op Google na afloop van uw verblijf stellen wij erg op prijs!

Ontbijt

Verblijft u in De Dorsvloer, dan is het ontbijt in begrepen. Op onze speciale ontbijtpagina vindt u meer informatie.

Heeft u speciale dieet- en/of allergie wensen voor het ontbijt? Dit is geen probleem!
Neemt u vooraf contact met ons op om dit doorgeven: + 31 (0) 118 – 582 206 of info@zeayouzeeland.nl

Schoonmaak

Bij check-in wordt u gevraagd of u dagelijks schoonmaak van de kamer wenst. Indien u dit wilt, dan gaan wij daar uiteraard voor zorgen.

Na afloop van uw verblijf

Uiteraard hopen wij dat u een fijn verblijf heeft gehad in Bed & Bike De Dorsvloer en dat u heeft genoten van Domburg en omgeving. Maar ook als u verbeterpunten heeft, vinden wij dat fijn om te horen. Een review lezen wij dan ook met grote interesse!

Wilt u ons liever persoonlijk mededelen hoe uw verblijf was? Dat mag ook. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: info@zeayouzeeland.nl

Zeayou Zeeland