Ontbijt in de Dorsvloer

Ontbijt tijdens uw verblijf

Verblijft u op één van de kamers? Vanuit Hotel Bommeljé ontvangt u iedere ochtend een vers ontbijt. Dit wordt dagelijks vers en met liefde voor u klaargemaakt en tussen 7:45 en 8:15 uur bij u aan de deur bezorgd.

Natuurlijk wisselt dit ontbijt dagelijks, zodat u iedere dag van uw verblijf de dag goed kunt beginnen. Heeft u speciale wensen of een allergie, dan horen wij dit graag en houden hier bij de bereiding van het ontbijt rekening mee. U kunt van het ontbijt genieten op uw kamer, maar heeft u liever wat meer de ruimte; neemt u dan vooral plaats in de woonkamer. Bij mooi weer, is natuurlijk niets fijner dan het ontbijt klaar te zetten op het gezamenlijk terras. Een heerlijk croissantje, goede kop koffie en een verse jus d’orange, de (digitale) krant erbij; dit is echt vakantie!

Verblijf in het appartement?

Bij een verblijf in het appartement is het ontbijt niet inbegrepen. Maar wilt u toch ’s morgens genieten van een huisgemaakt ontbijt? Geen probleem! U bestelt een ontbijt voor € 15,75 per persoon per dag via de receptie bij Hotel Bommeljé: info@seayouzeeland.nl of + 31 (0) 118 – 582 206.

Ontbijtpakket 2 Ontbijt bezorging Ontbijt Zeayou Ontbijt yoghurt

Zeayou Zeeland